ByParthiv Shah, writer at Creators.co
Stay toasty, fellas! Dat boi has arrived.
Parthiv Shah

Before you guys take this test, here's something about the Mortal Kombat X: Kombat Pack 3. According to a few (unnamed) sources at NRS:

"Kombat Pack 3 is highly possible. We have tons of characters that haven't been used in the game, and more importantly, the fans want them to be in the game."

But that's not all! Recently, Prince died, leaving us all in tears. What could be the best possible way to immortalize him other than his music? Yep, getting the purple ninja, Rain (more popularly known as Prince Rain/Purple Rain), in Kombat Pack 3.

And here's something more: Ed Boon took a poll on his Twitter not too long ago, and he asked his fans what they wanted next, including Kombat Pack 3 and a few other possible answers.

Knowing Boon, it's really hard to say what he's up to; he's the official troll god. But everything points towards #KP3... Only the future can tell!

Anyway, let's move on! Are you pumped for this test? Then have a look at the rules!

RULES:

1. There are 10 questions and 4 levels of difficulty.

2. The questions are of two types: MULTIPLE CHOICE and SINGLE ANSWER. Each question will have the correct answer at the bottom of the question as a "SPOILER." Once you're done answering, simply click on "READ SPOILER" to view the answer. Take a look at this picture for an example:

(Obviously, the questions won't be so simple.)

3. Final rule: Please don't cheat. Have fun, kombatants! FIGHT!

LEVEL: NEWBIE

Poll

Question 1: Who is the voice behind Scorpion's "Get Over Here!" war cry?

-


ANSWER:

The answer is Ed Boon.



Poll

Question 2: Out of the two Sub-Zero brothers, which one of them became Noob Saibot?

-


ANSWER:

The answer is Bi Han.

Poll

Question 3: Originally, who awakened Kenshi's latent telekinetic powers and taught him to use it effectively in kombat?

-


ANSWER:

The answer is Ermac.

LEVEL: WARRIOR

Question 4: In which MK game did Tremor make his debut?

-

-

ANSWER:

Tremor made his debut in 'Mortal Kombat: Special Forces.'

Question 5: Who is the only Mongolian warrior in all of Mortal Kombat's roster?

-

-

ANSWER:

The answer is Hsu Hao.

Question 6: What is Smoke's real name?

-

-

Smoke's real name is Tomas Vrbada.

LEVEL: VETERAN

Poll

Question 7: How would you activate a game of pong in 'Mortal Kombat 2'?

-

ANSWER:

You would need to complete 250 battles. After that, you will "enter a different dimension."

Question 8: Who is Prince Goro's brother?

Hint: He was introduced in Mortal Kombat: The Journey Begins and is a non-canon character.

-

-

ANSWER:

Goro had an elder brother who's name was DUROC.

Poll

Question 9: 'Mortal Kombat' was the only game that...

LEVEL: BADASS

Question 10: What is Shang Tsung's favourite kind of music?

-

-

ANSWER

SOUL MUSIC! Bahahahahahahahahahahahahahaha I'm so sorry for this!

Poll

How well did it go? Rate yourself based on the answers you gave!

I really hope you guys liked the quiz. Let me know if I should make more! :)